İstikbal Mobilya Arena Tv Ünitesi 2023

İstikbal Mobilya Tv Ünitesi Modelleri Fiyatları 2023 yılında da her yıl olduğu gibi çok takip edilen ve müşteriler tarafından çok ilgi gören ürünler arasında yerini almıştır. Bu ürünler arasında yatak odası , yemek odası ve koltuk takımı gibi diğer parçaları da bulunan Arena tv ünitesi gerek zarif tasarımı gerekse kullanışlı yapısına ek olarak sunulmakta olan İstikbal Mobilya Tv Ünitesi Fiyatları 2023 indirimleri ile sizleri bekliyor.

İstikbal Mobilya Tv Ünitesi Modelleri Fiyatları2023
İstikbal Mobilya Tv Ünitesi 2023

Arena tv ünitesi tamamen beyaz renkte tasarlanmış olan bir ürün olup dekoratif ve uzun ayaklar üzerinde duran bir modeldir. Ön tarafı üzeri desenli kapaklı bölmeler ile süslenmiş olan bu üründe gümüş renkte kuşağa sahip ışıklı arka pano da bulunmaktadır.

İstikbal Mobilya Tv Ünitesi Kampanyası 2023 yılında Arena isimli bu ürün içinde geçerli iken eğer televizyonunuzu koyacak dekoratif bir modül arıyorsanız 11.990 liraya satılan bu ürün sizin için doğru karar olacaktır.