Mondi Mobilya Nero Çocuk Odası Takımı

Mondi Mobilya Çocuk Odası Takımları model ve fiyat olarak 2023 yılına tam hazır bir şekilde giriş yapmak için bütün detayları düşünmüş ve Nero çocuk odasını piyasaya sürmüştür. Bu ürün gerek tasarımı gerekse ince detay çalışması sayesinde hem çocuk hem de genç odası olarak kullanılabilen tercih edilir bir üründür hem de bu ürün şuan mağazalarda 2023 yılı Mondi Mobilya Çocuk Odası Takımı Fiyatları indirimleri ile sizleri beklemektedir.

Mondi Mobilya Çocuk Odası Takımı Modelleri Fiyatları
Mondi Mobilya Nero Çocuk Odası Takımı

Mondi çocuk odaları 2023 yılı kataloğunda yer alan Nero isimli bu modelin içeriğinde farklı bir tarza sahip olan bir çok parça yer almaktadır.

Mondi Mobilya Çocuk Odası Takımı İçeriği ;

• Tek kişilik bazalı karyola
  • 3 kapaklı gardırop
  • Çalışma ve bilgisayar masası
  • 2 çekmeceli komıodin
  • Şifonyer

Yukarıda gördüğünüz üzere tam takım olarak sunulan bu ürün Mondi Mobilya Çocuk Odası Takımı Kampanyası ile 2023 yılında 2022 fiyatları ile müşterilerini karşılayacak bu sebeple bu ürünü kaçırmamanızı öneririm.