Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Cardin Concept Alea Yemek Odası

[envira-gallery id=”415″]

Son zamanların yükselişte olan mobilya markası Cardin Concept mobilyanın 2018 yılının birbirinden güzel yeni sezon mobilya modelleri arasında fark yaratan tasarımı ile Cardin Concept Alea Yemek Odası odalarınızı lüks ve kullanışlı yaşam alanlarına çevirecek potansiyele sahip.



Cardin concept mobilya alea yemek odası modern bir duruşa sahip tamamında kaliteli malzeme ve aksesuarların kullanıldığı konsol , konsol aynası , yemek masası , sandalyeler ve gümüşlükten oluşan fiyatının üstünde bir performans sergileyen bir model. İki tarafı kapak ortası çekmece olan konsolda kapakların ve çekmecelerin etrafı profillerle kaplanmış ve bunlara açık ara bölmeli ayna pano eşlik etmiş.Sabit uzun yemek masasının 3 sandalye ve 1 bankla kombine edilmesi şık bir görünüm sergilemiş. Cam kapaklı cam raflı olan gümüşükte spot lamba tarzı güzel uyum sağlamış. Cardin Concept Alea Yemek Odası takımında ahşap uzun ayaklar ve nokta kulplar kullanılarak çağdaş düzelde modern bir bütünlük sağlanmış.

Mobilya modelleri ile dünyaya açılan Cardin Concept mobilyanın yeni sezon ürünlerinden olan Cardin Concept Alea yemek odası takımı her evde kendini kanıtlayabilecek düzelde lüks bir model.

Add a Comment