Donat Mobilya Berotti Yemek Odası

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Donat Collection mobilyanın 2018 yılında topladığı beğeni ile yüzleri güldüren Donat Mobilya Berotti Yemek Odası fiyat olarak orta seviyede olsa da kalite olarak kesinlikle üst düzey bir modeldir.

Donat Mobilya Berotti Yemek Odası tamamı beyaz renkte , kahverengi uzun ahşap ayakları bulunan , sağlam bir duruşa sahip modern görünümlü bir üründür. Donat mobilya yemek odasında tam boy ayna pano ile kombine edilmiş üzerleri desenli 4 kapaktan oluşan konsol , ister 1 ister 2 tane alabileceğiniz cam kapak ve cam raflardan oluşan gümüşlük , 4 adet ahşap ayaklı sandalye ile kombine edilmiş kenarları oyma işlemeli mebran üst tabla ile bütünleşmiş oyma işçilikli ayakları ile yemek masası ve altı Tv sehpası , yan tarafı raflı modül olarak kullanılabilen Tv ünitesi bulunmaktadır.

Modern görünümlü , uygun fiyatlı ve kaliteli bir yemek odası arıyorsanız eğer size önerebileceğimiz en güzel eserlerden bir tanesi Donat Mobilya Berotti Yemek Odasıdır.