Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Doğtaş Mobilya Country Genç Odası

[envira-gallery id=”51″]

Doğtaş mobilyanın yeni nesil mobilya aksesuarları ile modern bir çizgi doğrultusunda tasarlayıp üretimine başladığı country genç odası türünün en gözde örneklerinden biri.

Doğtaş Mobilya Country Genç Odası fiyatına istinaden çok kaliteli ve kullanışlı bir yapıya sahip. Çalışma masası , duvar rafı , dolap , karyola ve çamaşırlıktan oluşan takım mat beyaz renkte tasarlanmış ve modüllerin üst kısımları sacramento rengine bürünmüş. Country karyola 100×200 ebadlarında osmanlı figürü tarzında karyola başlığı takımla uyumlu olmuş. 4 kapaklı profil desenlı gardırop çok kullanışlı bir modelken çalışma masası ve kapaklı duvar rafı çalışmalarınızı yapmanızda kolaylık sağlarken kapaklı kısımları sayesinde dağınık bir görüntüyü ortadan kaldırmanızı sağlayacaktır. 4 çekmeceli çamaşırlık ve tek çekmeceli komodin takımın bütünlüğünü sağlayan modüllerden olmuş.

Doğtaş mobilya kalitesinin çocuklarınızın odasına hayat vermesini istiyorsanız eğer country moda akımının bir yansıması olan Doğtaş Mobilya Country Genç Odasını size önerebiliriz.

Add a Comment