Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Violet Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”159″]

Bellona mobilyanın herhangi bir mağazasına giriş yaptığınızda estetik tarzı ile Bellona Mobilya Violet Koltuk Takımı size kendini gösterecek sayılı koltuk takımlarının başında gelmektedir.



Bellona Mobilya Violet Koltuk Takımında sert renklerden uzak durup kendini göstermesini sağlayan yumuşak tonlu renkler seçmelisiniz ki size önerimiz ege krem ve su yeşili kombinasyonudur. Violet koltuk takımı 3-3-1-1 şeklinde satılmaktadır. 2 koltuk , 2 berjerden oluşan takımda sağlığa zarar vermeyen , mikrop  üretmeyen sünger kullanılmış. Yeni nesil makas yapısı sayesinde koltukları çeykat olarak kullanabilir ve bazalı olması sayesinde eşya koymak için altlarını kullanabilirsiniz. Temizliği kolaylaştıran yüksek ahşap ayakları ve yumuşak pamuksu dokusu ile kolay temizlenebilir kumaşları çok gerekli dokunuşlar olmuş. Koltukların sırt dayama yerleri yastıklı fakat berjerde düğmeleme sistemi kullanılmış.

Bellona mobilyadan Kaliteden ödün vermeden fevkalade bir koltuk takımı almak istiyorsanız kesinlikle Bellona Mobilya Violet Koltuk Takımını incelemelisiniz. Fiyat bilgisi için yorum bırakabilirsiniz.

Add a Comment