Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Cardin Concept Medusa Yatak Odası

[envira-gallery id=”299″]

Cardin concept mobilya modelleri genel olarak keskin çizgileri bulunan , şık görünümlerinde içindeki kaliteyi yansıtan tarzdalar ve en güzel örneklerinden biri Medusa Yatak Odası mağazalarda siz değerli müşterilerini bekliyor.



Cardin Concept Medusa Yatak Odası her kesim düşünceye hitap edebilen , zengin bir görünüme sahip şık bir model. Takımda bulunan gardırop , şifonyer , karyola baza ve komodinler modül olarak tamamıyla birbirine uyum sağlamışlar. İki sürgülü kapaktan oluşan gardıropta kapakların yarısı ayna ile kaplanmış , içinde dolap içi çekmeceleri , ışıklı askı boruları ve bir çok raf vardır. Makyaj masası tarzında tasarlanan şifonyerde yuvarlak bir ayna pano ve duvar rafı bulunmaktadır. Kendinden bazası olan karyolanın üçgen tarzında başlığı mevcut. Cardin mobilya yatak odalarında fix menü olarak kapaklarda yavaşlatıcı ,çekmecelerde fren sistemi vr sunta olarak kanser yapıcı madde içermeyen E1 sınıfı malzeme kullanılmıştır.

Cardin mobilyanın imzasını taşıyan mobilya modelleri kesinlikle tartışılayacak ürünlerdir bu sebeple size gönül rahatlığı ile Cardin Concept Medusa Yatak Odasını önerebiliriz.

Add a Comment