Kelebek Mobilya Benita Yemek Odası

Kelebek mobilya güvencesi ile üretilen mobilya modelleri arasında tarz bir görünüme sahip olan Benita Yemek odası yeni sezonda bir çok evin havasını değiştirecek.

Kelebek Mobilya Benita Yemek Odası beyaz ve krem renk seçenekleri ile sunulan kombinasyon olarak yemek masası ve konsoldan oluşan şık bir model. Benita konsol yerden yüksek dik ahşap ayaklar ve mebran kapaklarla donatılmış. Kapaklarda yavaşlatıcı fren sistemi kullanılmış ve desenli 2 adet kare ayna pano ile tamamlanmış. Beyaz üst tabla ve ceviz renk ayaklardan oluşan sabit masaya krem renk kumaşlı ve ahşap ayaklı sandalyeler eşlik etmiş.

Kelebek mobilyadan yeni yılın modasına uygun bir yemek odası almak istiyorsanız Kelebek Mobilya Benita Yemek Odasını size tavsiye ediyoruz.