Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Like Genç Odası

[envira-gallery id=”396″]

Mobilya modelleri ile bir çok genç beyine ilham kaynağı olan Bellona mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Like Genç odası takımı simetriye aykırı geometrik bir yapıya sahip lüks bir model.



Bellona mobilya genç odası takımlarında kullanışlılıktan ziyade gençlerin özgür ruhlu doğasına uyum sağlayabilecek tasarımlara yer verilmekte ve bunun en güzel örneğide Bellona Mobilya Like Genç Odasıdır. Tasarım ve kalite bakımından üst düzey bir performans gösteren like genç odasında mobilya fiyatları cebe iyi gelen uygun fiyattadır. Like genç odası içeriğinde çeşitlilik olarak istediğinizi seçebileceğiniz 2 farklı dolap bulunmakta sürgülü yada kapalı seçim size kalmış onun dışında üstünde rafları , kapaklı bölmeleri bulunan çalışma masası , çok yer kaplamayan ama çok kitap kapasiteli kitaplık , lüks başlığı ile kendinden bazalı genç odası karyolası ve takımın tamamlayıcı ürünü komodinde bulunmakta. Bellona genç odasının bütününde bordo , beyaz ve siyah renkle klapalar , beyaz renkte kapaklar , uzun ahşap ayaklar ve yavaşlatıcı fren sistemi kullanılmıştır.

Gençlerin beğenisini toplayan kaliteli ve bir o kadar da uygun fiyatlı bir genç odası takımı alacaksanız eğer Bellona Mobilya Like Genç Odası takımı sizi kendine bağlayacaktır.

Add a Comment