Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Zebrano Mobilya Penelope Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”430″]

Mobilya  modelleri ile lider mobilya markaları arasında parmakla gösterilen markalardan Zebrano mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu koltuk takımı modelleri arasında 2018 kataloğunun gözde modellerinden Zebrano Mobilya Penelope Koltuk Takımı benzersiz bir tasarıma , sağlam bir duruşa ve fiyatının çok üstünde bir performansa sahip.



Zebrano Mobilya Penelope Koltuk Takımı daha önce görmediğiniz estetik bir tarza sahip oturma grubu 2 koltuk 2 berjerden oluşan 3-3-1-1 şeklinde kombine edilmiş. Açık vizon renkte üretilen takımda sırt ve kol bölümlerinde kapitone işlemeler yapılmış. Üçlü koltuklar ayaksız olarak tasarlanmış ama berjerler de yüksek yuvarlak metal ayaklar yapılmış. Sağlam gürgen ağacından iskelet yapısı olan koltuk takımında Zebrano mobilyanın bütün modellerinde kullandığı orta sertlikte full ortopedik sünger ve silinebilir kir tutmaz kumaş bu modelde de yer almış.

Fiyat olarak biraz yüksekten uçan lakin kalite konusunda zirvedeki yerini bırakmayan Zebrano mobilyadan oturma grubu almak niyetindeyseniz eğer hiç düşünmeden Zebrano Mobilya Penelope Koltuk Takımını alın derim.

Add a Comment