Modalife Mobilya Okyanus Genç Odası Takımı

Modalife mobilyanın 2018 yılında üretimine başladığı genç odaları arasında renkli görüntüsüyle farklı bir tarzı olan Modalife Mobilya Okyanus Genç Odası Takımı kalitesiyle emsal mobilya modellerinin çok altında bir fiyatla müşterilerinin beğenisine sunulmuş.

Modalife Mobilya Okyanus Genç Odası Takımı beyaz erik ve kısmen hardal renginin şık uyumu yansıtılmış. Fonksiyonel bir model olan okyanus genç odasında duvar ünitesi bulunan büyük bir çalışma masası , bir tanesi aynalı olmak üzere 3 kapaklı gardırop , basit bir tarza sahip başlığıyla karyola ve takımın en gözde ürünü kapaklı ve açık bölmeleriyle kitaplık bulunmaktadır. Genç odası takımında 10 cm yüksekliğinde takoz ayaklar , hardal renk kapaklar ve zarif uzun kulplar kullanılmış.

Uygun fiyatlara sahip bir genç odası arıyorsanız eğer modalife mobilya mağazalarında ve internet sitesinde yer alan Modalife Mobilya Okyanus Genç Odası Takımını almalısınız.