Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Saloni Mobilya Milan Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”512″]

Akıllı mobilyaları ile yaşam alanlarımızı renklendiren Saloni mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği Saloni Mobilya Milan Koltuk Takımı fonksiyonel yapısı ile dikkat çekerken modern duruşu ile de gördükçe mutlu olacağınız bir tasarıma sahip.



Saloni Mobilya Milan Koltuk Takımı bordo ve vizon renklerinin şık uyumu ile sunulmuş. Klasik koltuk takımlarının aksine içeriğinde 1 tane yan kısmında raflı sehpası bulunan üçlü koltuk , 1 tane ortadan ayrılarak içinden şık bir sehpa çıkan ikili koltuk ve 2 tane oturumu rahat berjer bulunmakta. Amerikan meşe ahşap ayakları bulunan koltukların sehpalarıda ayak rengindedir. Geniş ve konforlu yastıkların yanında renk renk kırlentlerle süslenen , gürgen ağacından sağlam iskeleti bulunan saloni koltuk takımları 2018 yılında bir çok evde hayat bulacağa benziyor.

Evinize uzun ömürlü çok fonksiyonel ve bir o kadarda estetik görünüme sahip oturma grubu arıyorsanız adresiniz Saloni mobilya olmalıdır ki bizim tavsiyemiz Saloni Mobilya Milan Koltuk Takımını incelemenizden yanadır.

Add a Comment