Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Mondi Mobilya Kardelen Mutfak Masa Sandalye

[envira-gallery id=”521″]

Mondi mobilya kalitesinin ve zarafetinin buram buram koktuğu , her mutfakta kendine özgü bir hava katacak olan Mondi Mobilya Kardelen Mutfak Masa Sandalye takımını gördüğünüzde aklınızdaki bütün modeller bir anda silinecek ve bütün ilginizi üstünde toplayacaktır.



Mondi Mobilya Kardelen Mutfak Masa Sandalye takımında oldukça fazla renk seçeneği bulunsa da en çok tercih edilen tonlar sarı ve kırmızı olmuştur. Mondi mutfak masası takımında 1 adet ortadan açılır kapanır mutfak masasına eşlik eden 2 adet sandalye 1 adet sırt dayamalı çiftli sandalye 1 adet dayaması olmayan bank bulunmaktadır. Sandalye ve bankların oturma kısımları deri ile kaplıdır ve konik uzun ayakları mevcuttur. Mutfak masasının uzun beyaz ayakları ve 2 katmanlı beyaz üst tablası mevcuttur.

Mutfağınıza , balkonunuza yada evinizin herhangi bir köşesinde çok şık bir duruş sergileyecek olan Mondi Mobilya Kardelen Mutfak Masa Sandalye takımı güzel görünümünün yanında kalitesi ve uzun ömürlü sağlam yapısı ile de her evde yer almayı hak ediyor.

Add a Comment