Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Zebrano Mobilya Tetdo Yemek Odası

[envira-gallery id=”564″]

Türkiye’nin en kaliteli ve en lüks yemek odalarını üreten markaların başında gelen Zebrano mobilyanın 2018 yılı yeni sezon modelleri arasında yer alan Zebrano Mobilya Tetdo Yemek Odası takımı fiyat olarak biraz pahalı olsada gerek kalitesi gerek görünümüyle türünün en nadide ürünlerinden bir tanesidir.



Zebrano Mobilya Tetdo Yemek Odası masif işçiliğinin ön plana çıktığı kahve ve lacivert renklerinin hakim olduğu çok lüks bir modeldir. Zebrano mobilya yemek odası takımının içeriğinde bulunan altın renginde kulpları ve altın yaldız işlemeleri bulunan 2 kapaklı konsol ve lacivert renkte kumaşı ve masayla uyumlu ahşap ayaklı sandalyelerle kombine edilmiş olan  5 cm kalınlığında üst tablası , el işçiliği yarısı kahve yarısı altın renginde ahşap ayaklarıyla yemek masası birbiriyle uyum sağlamış görünüyor.

Bir yemek odasına ihtiyacınız varsa ve sizin için önemli olan fiyat değilde kalitesi , farklı olması ve çok gösterişli olması ise size önerebileceğimiz ilk model Zebrano Mobilya Tetdo Yemek Odası olacaktır.

Add a Comment