Modalife Mobilya Çırağan Yatak Odası

Mobilya modelleri ile bir çok ev ve iş yerinde hayat bulan Modalife mobilyanın 2018 yılında satışa çıkardığı yatak odaları arasında görüldüğü ilgi , uygun fiyatı ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Modalife Mobilya Çırağan Yatak Odasını görüp beğenmemek mümkün değil.

Modalife Mobilya Çırağan Yatak Odası parlak beyaz rengin üzerine altın yaldız şerit ve işlemelerle süslenmiş gösterişli bir model. Modalife mobilya yatak odasında içetik olarak klasik olan biri aynalı olmak üzere üzeri altın yaldız işlemeli 2 sürgülü kapaktan oluşan için dolap içi çekmeceleri bulunan gardırop , yuvarlak süslemeli ayna pano ile servis edilen yan kısmında tam boy aynası ve üzerinde makyaj kutusu şeklinde çekmeceli şifonyer , lüks ve büyük bir başlık ilr kombine yapılmış kendinden bazalı karyola ve 2 çekmeceli zarif ve kullanışlı komodinler bulunmaktadır. Modalife yatak odasında burgulu uzun takoz ahşap ayaklar ve alt taç sistemi kullanılmıştır.

Krallara laik bir yatak odasını uygun fiyatları ile taksit taksit ödeyerek almak istiyorsanız eğer Modalife Mobilya Çırağan Yatak Odası tam size göre bir takım.