Kilim Mobilya Aras Yatak Odası

Mobilya modelleri ve çok sayıda mağazası ile büyük firmalarla kıyasıya yarışan Kilim mobilyanın 2018 yılı yatak odaları arasında olan Kilim Mobilya Aras Yatak Odası kaliteyi ve uygun fiyatı beraber sunan lüks bir takım.

Kilim Mobilya Aras Yatak Odası biri aynalı biri desenli olnak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan içinde dolap içi çekmeceleri bulunan gardırop , makyaj kutusu şeklinde çekmecesi ve yuvarlak boy desenli ayna pano ile sunulan 2 çekmece ve 1 kapaklı bölmeden oluşan şifonyer , tek desenli çekmeceden oluşan komodin ve gri renkte başlığı ile lüks bir görünüm sergileyen karyoladan oluşmaktadır. Beyaz ve açık meşe renklerinden doğan yatak odasında bombeli uzun ahşap ayaklar kullanılmıştır.

Kilim mobilyadan lüks görünümlü ve kaliteli bir yatak odasına uygun fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız eğer Kilim Mobilya Aras Yatak Odası size önerimizdir.