Kilim Mobilya Gediz Koltuk Takımı

Oturma grubu modelleri ile bir çok evde moda öncüsü olan Kilim mobilyanın 2018 yılı itibari ile yeni sezon kataloğunda yer verdiği Kilim Mobilya Gediz Koltuk Takımı bir ressamın usta fırça darbeleri gibi kusursuz ve çok uygun fiyatları ile tercih edilir bir model.

Kilim Mobilya Gediz Koltuk Takımı sarı ve siyahın çok sevilen tonlarının hayat verdiği 2 koltuk , 2 berjerden oluşan ve 3-3-1-1 şeklinde satışa sunulan beğenilesi bir model. Kilim mobilya oturma odası için tasarladığı koltuk takımında gürgen ağacından iskelet , yarı ortopedik sert sünger , silinebilir kir tutmaz pamuksu kumaş ve modern bir duruşa sahip lüks ahşap ayaklar kullanılmış. Koltuklarda 2 ve berjerlerde 1 büyük yastık ayrıca koltuklar için çok sayıda kırlent koyulmuş. Yatak olma özelliğine sahip koltuk takımında baza olmadığı için depolama alanı sunmuyor.

Kilim mobilya kalitesi ve fiyatları ile oturma odalarınızda gösterişli , sağlam ve yıllarca kullanabileceğiniz bir oturma grubu arıyorsanız Kilim Mobilya Gediz Koltuk Takımı tam size göre.