Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Modalife Mobilya Royal Yemek Odası

[envira-gallery id=”682″]

Düğün paketçisi modalife mobilyanın 2018 yılı sezonunda tasarlayıp satışa sunduğu Modalife Mobilya Royal Yemek Odası takımı markanın bireysel takım ürünlerinde de gayet başarılı olabildiğini gösteren kalitesinin yanında uygun fiyatlara ve taksitlere sahip tercih edilebilir bir model.



Modalife Mobilya Royal Yemek Odası yaban cevizi ve krem renkleri ile doğal yaşam hayal edilerek insanın özünü yaşaması için tasarlanmış. İnsana huzur veren bir tarzı olan Modalife mobilya yemek odasında kenar işlemeli büyük boy ayna pano ile bütünleşmiş 3 çekmece , 2 kapaklı bölme ve 1 raflı açık bölmeden oluşan konsol ve 36 mm kalınlığında üst tablası , çapraz kesim modern ayakları ve kğl renginde oturma kısmı bulunan ahşap ayaklı sandalyesi ile yemek masası takımı bulunmaktadır.

Doğal görünümü ile sizi yeni dünyanın yorgun havasından alıp götürecek tarza sahip fakat en yeni teknoloji ile üretilmiş lüks bir yemek odası tavsiyesi isterseniz önerimiz cep yakmayan fiyatları ile Modalife Mobilya Royal Yemek Odası olacaktır.

Add a Comment