Tepe Home Mobilya Coco Genç Odası

Genç odaları ile yeni sezon mobilya modasına ilham veren Tepe Home mobilyanın 2018 yılındaki en iddaalı tasarımları arasında yer alan Tepe Home Mobilya Coco Genç Odası kız erkek fark etmeksizin çocuklarınızın beğenisini toplayacak fevkalade bir model.

Tepe Home Mobilya Coco Genç Odası tamamı beyaz renkte olup tasarımı ile çocuklarınızı , fiyatı ile sizi memnun edecek lüks bir ürün. Tepe Home mobilya genç odası takımında çok raflı ve askı boruları bulunan geniş depolama alanıyla gardırop , ayak ucu kısmında kitap ve benzeri eşyalar koymak için raflı modülü bulunan geniş başlığı ile tek kişilik karyola , çocuğunuzun rahatça çalışmasıno sağlayacak geniş çalışma masası , çok sayıda kitap ve dekor eşyası barındırabilecek kitaplık ve zarif ayna panosu ile 4 çekmeceli şifonyer bulunmaktadır.

Estetik bir görünüme sahip , uzun yıllar kullanabileceğiniz ve çocuğunuzun evlenene kadar söylenmeden yaşayabileceği bir genç odası alacaksanız eğer Tepe Home Mobilya Coco Genç Odası tam size göre.