Mondi Mobilya Luna Tv Ünitesi

Mondi mobilya Tv üniteleri ve duvar ünitelerinde her yıl daha iyiye giderken küçük odalarda da kullanabilecek zarif duruşu ile gözünüzü üstünden alamayacağınız Mondi Mobilya Luna Tv Ünitesi hem çok uygun fiyata müşteriyr sunulmuş hem de daha önce hiç görmediğiniz farklı bir tasarıma sahip.

Mondi Mobilya Luna Tv Ünitesi Amerikan ceviz denilen kahvenin koyu tonlarında hareli olarak tasarlanmış olup çok fonksiyonlu olarak kullanabileceğiniz kadim bir model. Eskitme bir tarza sahip olan Mondi Tv ünitesinde uzun ahşap ayakları bulunan üzeri ayna desenli 2 kapaklı bölme ve 1 açık raflı bölmeden oluşan Tv sehpası , arka panoya sabitlenmiş raflı duvar ünitesi ve Tv ünitesine birleşik yada ayrı kullanabileceğiniz vitrin benzeri bir modül daha bulunmaktadır.

Çok lüka görünüme sahip , kaliteden ödün vermeden tasarlanmış uygun fiyatlı bir duvar ünitesi almak durumundaysanız eğer Mondi Mobilya Luna Tv Ünitesini incelemeden almaya karar vermeyin düşüncesindeyiz.