Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Ergül Mobilya Paulo Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”944″]

Hadise ile büyük bir satış patlaması yaşayan Ergül mobilyanın 2018 yılına özel ürettiği oturma gruplarının içinde modern görüntüsü ile sizi kendine bağlayacak olan Ergül Mobilya Paulo Koltuk Takımı uygun fiyatı , kaliteli yapısı ve kendine özgü tarzıyla mağazalarda sizleri bekliyor.



Ergül Mobilya Paulo Koltuk Takımı kül rengi ve krem renk kombinasyonunda sunulmuş olup kalitenin tesadüf olmadığını gösteren fevkalade bir ürün. Ergül mobilya koltuk takımında düğmeleme sistemi kullanılarak baklava desenleri verilmiş olan sırt ve kol bölgeleri , ekstra uzunlukta konik biçiminde ahşap ayaklarda kullanılan ceviz renk takımla uyum sağlamış ve kolay bir temizlik imkanı sağlamış , silinebilir kir tutmayan yumuşak kumaş ve sert sünger yapısı konfor sunarken gürgen ağacından kasa uzun ömürlü bir kalite sunmuş. Ergül mobilya koltuk takımında genelde 2 koltuk 2 berjerle 3-3-1-1 şeklinde satılsa da müşterinin isteğine bağlı olarak üçlü yataklı kanepelerle , ikili yataksız koltuklarla da farklı kombineler yapılabilir.

Salonunuza modaya uygun bir oturma gurubu alacaksanız yada oturma odanıza kanepe veya koltuk takımı alacaksanız eğer yeni yıla bomba gibi bir başlangıç yapan Ergül mobilyadan 2018 model olan Ergül Mobilya Paulo Koltuk Takımını çok uygun fiyatlara sahip olabilir ve evinizi modern bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Add a Comment