Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Gündoğdu Mobilya Trend Genç Odası

[envira-gallery id=”957″]

Türkiye’nin bir çok ilinde hizmet veren Gündoğdu mobilyanın 2018 yılında sunduğu genç odaları arasında fiyat performans ilişkisi olarak müşterilerini en çok tatmin eden model olan Gündoğdu Mobilya Trend Genç Odası takımı göze hoş gelen tasarımı ve farklı renk bütünüyle mağazalarda müşterilerini bekliyor.



Gündoğdu Mobilya Trend Genç Odası açık meşe ve beyaz renk bütününe metalik kahve tonlarında ince dokunuşlarla hayat bulmuş olup modern görünümü ve her bir modülün fonksiyonel bir yapıya sahip olması müşteriler için kaçırılmayacak bir fırsat. Gündoğdu mobilya genç odasında biri aynakı biri sade olmak üzere 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , yarısı kapaklı diğer yarısı dar raflarla döşenmiş kitaplık , beyaz renkte başlıkla kombine edilmiş uzun ayaklı tek kişilik karyola baza , üstü kapaklı ünite altı bilgisayar masası olan çalışma masası , 3 çekmece ve 1 kapaktan oluşan şifonyer ve son olarak 2 çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Çocuğunuzun beğenisi kazanacak , modaya uygun renk tonlarında uygun fiyatlı lakin kaliteden ödün verilmemiş bir genç odası arıyorsanız Gündoğdu Mobilya Trend Genç Odası takımı tam size göre.

Add a Comment