Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Merinos Mobilya Vivaldi Yemek Odası

[envira-gallery id=”964″]

Halı , ev tekstilinden sonra mobilya modelleri ile tercih edilir bir marka olan Merinos mobilyanın yeni sezon yemek odaları arasında çağdaş bir görüntü çizen Merinos Mobilya Vivaldi Yemek Odası modaya uygun tasarımı , uygun fiyatı ve kalitesi ile sizi kendine bağlayacaktır.



Merinos Mobilya Vivaldi Yemek Odası sacramento ve beyaz renk bütününde sunulmuş olup huzur veren tasarımı ile her eve yakışacak modern bir ürün. Merinos mobilya yemek odası takımında gövde ile bütün olarak monte edilmiş uzun ahşap ayakları , tam boy ayna panosu ile bütünleşmiş ortadaki 2 kapağı pencere desenli cam motifli diğer ikisi sade kapak olan 4 kapaklı konsol , pencere desenli cam kapakları bulunan  uzun ahşap ayaklı gümüşlük  , ikisi desenli ikisi sade olan ahşap ayakları ile konforlu 6 adet sandalye ile kombine edilmiş ortadan açılarak uzayabilen açılır kapanır yemek masası bulunmaktadır.

Farklı görüntüsü ile herkeste pozitif etki bırakacak olan gösterişli bir yemek odası takımına uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız eğer size tavsiye edebileceğimiz en nadide eser Merinos Mobilya Vivaldi Yemek Odası mağazalarda siz değerli müşterilerini beklemekte.

Add a Comment