Yön Avm Daisy Koltuk Takımı

Oturma grubu kampanyaları ile her zaman tercih edilen bir marka olan Yön Avm mağazalarında yer alan kanepe , koltuk takımları arasında lüks görüntüsü ile oturma odalarınıza veya salonlarınıza olumlu bir hava katacak olan Yön Avm Daisy Koltuk Takımı fiyatına kıyasla alabileceğiniz en nadide modellerden bir tanesi olduğunu kullandığınızda size kanıtlayacaktır.

Yön Avm Daisy Koltuk Takımı tamamı beyaz renkli olarak tasarlanmış olup odalarınızı güneş gibi aydınlatacaktır. Yön Avm koltuk takımında baza sistemli koltuğun altını tamamen dönecek şekilde tasarlanmış koyu kahve tonda ahşap ayak sistemi bulunan , kol kısımlarında kapitone işlemeleri ile desen verilmiş , oturma ve yaslanma yerlerinde büyük boy konforlu yastıklara yer verilmiş ve dekor amaçlı küçük kırlentler ile süslenmiş 2 adet koltuk ve 2 adet berjer bulunmaktadır ayrıca takım içeriği 3-3-1-1 şeklinde yani 2 üçlü koltuk , 2 tekli berjerden oluşmaktadır.

Yön Avm mağazalarından oturma grubu , kanepe takımı yada berjerli koltuk takımı almak niyetiniz varsa bütün kullanım alanlarında maksimun performans sergileyecek olan Yön Avm Daisy Koltuk Takımı kampanyalı fiyatı ile mağazalarda sizleri bekliyor.