Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kelebek Mobilya Falter Mutfak Masa Sandalye Takımı

[envira-gallery id=”1105″]

Her zaman müşterilerinin arz ve taleplerine pozitif yaklaşım sunan kelebek mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu masa sandalye takımları arasında görünümündeki zarafet , kullanılan malzemedeki kalite ve uygun fiyat teklifleri ile Kelebek Mobilya Falter Mutfak Masa Sandalye Takımı size önerebileceğimiz nadir setlerden bir tanesidir.



Kelebek Mobilya Falter Mutfak Masa Sandalye Takımı açık meşe renk tonu ile kullanıldığı her bir yerde %100 uyum içerisinde olacak şekilde düşünülmüştür. Kelebek mobilya mutfak masası takımında 25mm kalınlıkta dikdörtgen üst tablaya sahip , geometrik bir ayak yapısıyla estetik bir görünüm çizen yemek masası ve masanın renginde ahşap ayaklara ve deri döşeme oturma yerlerine sahip kolsuz olarak dizayn edilmiş 4 adet sandalye bulunmaktadır.

mutfak , balkon yada yemek salonlarınızda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz , isterseniz yemek masası , isterseniz mutfak masası olarak kullanım şekli olan lüks bir masa sandalye takımına ihtiyacınız varsa Kelebek Mobilya Falter Mutfak Masa Sandalye Takımı size önerebileceğimiz fiyatına göre çok kaliteli şahane bir settir.

Add a Comment