Castamo Mobilya Maserati Yatak Odası

Son haftalarda reklamını televizyonlarda sık sık gördüğümüz Castamo Mobilyanın 2018 yılında reklam yüzü olarak kullandığı Castamo Mobilya Maserati Yatak Odası Takımı kaliteye önem verip fiyat olarak cebin yanmasın diyenler için önerebileceğimiz fevkalade bir modeldir.

Castamo Mobilya Maserati Yatak Odası her zaman beğenilen bir uyum yakalamış anadolu ceviz ve beyaz renk kombinasyonu ile sunulmuştur. Castamo mobilya yatak odasında üzeri düğme desenli dev boy başlık ile kombine edilmiş , depolama alanı bulunmayan karyola baza , dolap içi çekmeceleri , çok sayıda rafı bulunan tam boy aynalı 2 sürgülü kapaktan oluşan gardırop , dikdörtgrn şeklinde ayna pano ile kombine edilmiş 4 çekmeceli şifonyer ve karyola başlığının altında yer bulmuş tek çekmeceli 2 tane komodin bulunmaktadır.

Mobilyalarının modaya uygun olmasını isteyenlerin ve modern görünüme önem verenlerin her zaman tercih ettiği bir marka olan castamo mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu Castamo Mobilya Maserati Yatak Odası tam size göre bir seçim olabilir.