Kupa Mobilya City Genç Odası

Genç odaları ile her genç kızın ve erkeğin hayal gücünü olumlu bir şekilde etkileyen Kupa mobilyanın 2018 yılı yeni sezonuna giriş yaparken satışa çıkardığı Kupa Mobilya City Genç Odası kullanışlı olmasının yanında şık görünüme sahip hemde uygun fiyatları ile mağazalarda yerini almış durumda.

Kupa Mobilya City Genç Odası açık meşe ve metalik gri renk kombinasyonunun modern mobilya teknolojileri ile modaya uygun bir şekilde tasarlanıp hayat bulduğu fevkalade bir modeldir. Kupa genç odasında siyah beyaz film şeridi gibi başlıkla kombine edilmiş tek kişilik karyola baza , 6 adet raflı bölmesi sayesinde çok sayıda kitabı koyabileceğiniz kitaplık , bilgisayar masası ve duvar rafının bir arada birleşiminden meydana gelmiş çalışma masası ,ve biri aynalı olmak üzere 3 kapaktan oluşan gardırop bulunmaktadır.

Hem kız hem de erkekler için ortak kullanım avantajı sağlayan , kalite olarak sizi kesinlikle tereddütte bırakmayacak , modern görünümü ile herkesin beğenisini kazanacak olan Kupa Mobilya City Genç Odası cazip fiyat teklifleri ile mağazalarda sizleri bekliyor.