Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Nill’s Mobilya Palmira Yatak Odası

[envira-gallery id=”1171″]

Müşterilerinden tasarlandığı yatak odaları için her zaman iyi geri bildirimler alan Nill’s mobilyanın 2018 yılı kataloğunda yer verdiği en modern yatak odalarından biri olan Nills Mobilya Palmira Yatak Odası modaya uygun olarak tasarlanmış olup fiyatı en ekonomik olan takımlardandır.



Nills Mobilya Palmira Yatak Odası beyaz ve açık meşe renklerinden üretilmiş olup takımda genel itibari ile mebran ve ahşap kullanılmıştır. Nill’s mobilya yatak odası takımında 2 sürgülü ve 1 kapaklı bölmeden oluşan gardıropta ortadaki kapak aynalı ve dolabın içinde ışıklı askı boruları ve dolap içi çekmeceleri vardır , 3 çekmeceli uzun ahşap ayaklı şifonyerin ortasında raf bulunan ayna panosu tam bir performans ürünüdür , üzeri dikiş izleriyle desen yapılmış geniş başlıkla bütünleşmiş uzun ayak yapısına sahip kendinden bazası bulunmayan karyola baza ve tek çekmeceli komodinler bulunmaktadır.

Nill’s mobilyadan yatak odası almayı düşünüyorsanız eğer 2018 modasına uygun lsun ve yeterince ekonomik fiyatı olması sizin için çok iyi gelecek bir durumsa kesinlikle Nills Mobilya Palmira Yatak Odasını incelemelisiniz.

Add a Comment