Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Ndesign Mobilya Anatolia Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”1188″]

Oturma grupları ile müşterilerinin beklentilerini tam anlamıyla karşılayan Ndesign mobilyanın yeni sezon kataloğunda yer alan modeller arasında çok fonksiyonlu olarak kullanabileceğiniz Ndesign Mobilya Anatolia Koltuk Takımı modern görünümün arkasına saklanmış asil duruşu simgeleyen kalitesinin altında bir fiyata sahip fevkalade bir model.



Ndesign Mobilya Anatolia Koltuk Takımı bordo ve açık vizon renklerinin hayat verdiği evinizin modasına uyum sağlayabilecek bir üründür. Ndesign mobilya koltuk takımında baza şeklinde ahşap ayak yapısına sahip , yapışmayan ve terletmeyen deri döşemeleri ile zengin bir duruş sergileyen , konforu her zaman sağlayabilecek kanepe tarzında koltuklar ve konik şeklinde uzun ahşap ayakları bulunan yuvarlak bir oturma alanına sahip berjerler bulunmakta. Ndesign mobilya koltuk takımında 2 koltuk , 2 berjer bulunmakta ve 3-2-1-1 şeklinde satılmaktadır.

Evinizin havasını olumlu yönde etkileyecek gösterişli bir koltuk takımına uygun fiyatlara sahip olmak istiyorsanız eğer Ndesign Mobilya Anatolia Koltuk Takımı tam size göre.

Add a Comment