Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kelebek Mobilya Keops Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”1312″]

Tv sehpalarının mazide kaldığı , duvar ünitelerinin tek başına yetersiz kaldığı son zamanlarda Tv üniteleri ile müşterilerinin imdadına yetişen Kelebek mobilyanın 2018 yılı ile birlikte satışına başladığı tv ünitelerinde beyaz bir sayfa açarak modern mobilyalar arasına adını yazdığı Kelebek Mobilya Keops Tv Ünitesi fiyat olarak uygun olsa da özellik olarak çok fonksiyonlu olmasının yanı sıra kaliteden kesinlikle ödün verilmemiş fevkalade bir üründür.



Kelebek Mobilya Keops Tv Ünitesi beyaz renkte tasarlanmış olup müşterinin isteklerine odaklı olarak tv sehpası , duvar ünitesi ve sehpalı bir takımla birlikte 3 farklı kombinede satılmaktadır. Kelebek mobilya beyaz tv ünitesinde üzeri profil desenli 3 kapaktan oluşan uzun ayaklı tv sehpası , üzerinde çok sayıda raf bulunan beyaz arka pano ile bütünleşmiş duvar ünitesi ve hepsinin bir arada sunulduğu tv ünitesi bulunmaktadır.

Eğer ki gösterişli bir tv ünitesi arıyorsanız yada aradığınız şey televizyonunuzu koyacağınız ve aynı zamanda efrafına süs eşyalarınızı , telefonlarınızı yada istediğiniz herhangi bir şey koyacağınız çok sayıda rafı olan bir modülse size tavsiyemiz Kelebek Mobilya Keops Tv Ünitesi olacaktır.

Add a Comment