Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

EvShop Life Sürgülü Vestiyer Portmanto

[envira-gallery id=”1325″]

Alacağınız bir vestiyer evinizin son çıkış noktasında üstünüzü başınızı düzelteceğiniz , cüzdan , anahtar gibi eşyalarınızı alacağınız kullanışlı bir modül olacaktır. EvShop mağazalarında yer alan portmanto modellerinin içinde boy aynalı vestiyer ve sürgülü kapaklı vestiyer özelliklerini tek modülde taşıyan EvShop Life Sürgülü Vestiyer Portmanto fiyat olarak alabileceğiniz en ucuz vestiyer olmasına rağmen kalitesi kesinlikle tartışılmayacak kadar iyidir.



EvShop Life Sürgülü Vestiyer Portmanto açık ceviz renkte kasaya beyaz kapaklar şeklinde tasarlanmış olup çok yer kaplamayacak bir üründür. EvShop sürgülü vestiyerin sağ kısmı mont ve elbiselerinizi asabileceğiniz uzun boşlukları bulunan portmanto , sol kısmı ise eşyalarınızı , anahtarlarınızı ve alt kısmada ayakkabılarınızı koyabileceğiniz vestiyer olarak tasarlanmıştır.

En ucuz vestiyer yada en iyi portmanto tavsiyesi istiyorsanız eğer sürgülü kapaklı vestiyer olarak dizayn edilmiş , çok kullanışlı olmasının yanında sürgülü olduğu için size engel olmayacak olan EvShop Life Sürgülü Vestiyer Portmanto ucuz fiyatlara mağazalarda sizleri beklemekte.

Add a Comment