İkea Ranzalı Çocuk Odası

Çocuk gelişiminde uzman ekipler tarafından yapılan çocuk odaları her ebeveynin üstünde durduğu bir olaydır bu kapsamda İkea mağazalarında satılmakta olan çocuk odası modellerinin içinde kalitenin yanında görünüm ve kullanım olarakta tatmin edici olan İkea Ranzalı Çocuk Odası fiyatına göre çok üst düzey bir modeldir.

İkea Ranzalı Çocuk Odası beyaz renk üzerine turkuaz renginde ince dokunuşlarla hayat bulmuş tam bir tasarım harikasıdır. Altı çalışma masası üstü yatak olan dolaplı ranza olarak tabir edilen İkea çocuk odası takımında yan tarafında 2 kapaklı dolabı ve açık raflı kitaplığı olan , beyaz renkte dik merdivene sahip ranza ve ranzanın altına modül olarak yerleştirilmiş 5 çekmeceli şifonyeri ayak olarak kullanmış çalışma masası bulunmaktadır.

Eğer ki sizinde çocuk odanız küçükse ona istediği çocuk odası takımından çok daha fazlasını vermek istiyorsanız en küçük odalarda bile yüksek performans sunan İkea Ranzalı Çocuk Odası fiyatına göre çok şahane bir kombine olacaktır.