Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İstikbal Mobilya Estillo Kanepe Takımı

[envira-gallery id=”1354″]

Kanepe takımlarında kaliteli bir rahatlık arayanların uzun yıllardır tercih ettiği mobilya devi İstikbal mobilyanın 2018 yılı itibari ile satışına başladığı kanepe modelleri arasında görsel olarak şov yapan en etkili takım olan İstikbal Mobilya Estillo Kanepe Takımı üstün kalitesinin yarı fiyatına siz değerli müşterileri için mağazalarda yerini almış.



İstikbal mobilyanın yeni sezonda satışa sunduğu oturma grupları arasında en çok ilgiyi gören İstikbal Mobilya Estillo Kanepe Takımı pembe , krem ve canlı çiçek desenleri ile mükemmel bir uyum yakalamış şahane bir modeldir lakin isteğe bağlı olarak farklı renk seçenekleriyle de satılmaktadır. İstikbal kanepe takımında üzerinde düğme ile desen verilmiş krem renkte üzeri pembe kuşaklı kol yapısına , oturma ve sırt bölgelerinde dikiş izleri ile görsel bir haz yaşatmış olan , kare ahşap ayaklı ve altında depolama alanı sunan bazalı kanepe ile aynı özellikleri taşıyıp kanepelerle harika bir bütünlük sergileyen berjerler bulunmaktadır. 2 kanepe 2 berjerden oluşan takım 3+3+1+1 şeklinde satılmaktadır.

Pembe koltuk takımlarından haz duyan İstikbal mobilya tutkunlarının dikkatini çeken ve bir çok evde kendine yer bulmuş estetik görünümlü İstikbal Mobilya Estillo Kanepe Takımı fiyatına nazaran çok yüksek bir kalitede üretilmiş tam bir performans ürünüdür.

Add a Comment