Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Tepe Home Mobilya Merlot Köşe Koltuk Takımı

[envira-gallery id=”1360″]

Sıcak bir aile ortamı sunan köşe koltuk takımları ile evini dekor etmek isteyenler arasındaysanız eğer Tepe Home mobilya mağazalarında yer alan berjerli köşe takımları arasında modern görünümünün yanı sıra yüksek kalitesi ile dikkat çeken Tepe Home Mobilya Merlot Köşe Koltuk Takımı ucuz fiyatı ile sizi kendine bağlayacak şahane bir takımdır.



Tepe Home Mobilya Merlot Köşe Koltuk Takımı kül rengi ve kiremit rengi kombinesi ile sunulmuş olup takım olarak harika bir bütünlük sağlamış fevkalade bir modeldir. Tepe Home L köşe takımında büyük yastıklarla ve dekor amaçlı kullanılmış kırlentlerle süslenmiş , uzun ahşap ayakları bulunan , kir tutmaz ve silinebilir kumaşla bütünleşmiş ortopedik süngerleri bulunan L köşe koltuk ve kiremit renginde modern bir görünüme sahip , kaliteli duruşu ile görenlerin beğenisini kazanan berjer bulunmaktadır.

Fiyatının çok üstünde bir kaliteye sahip olmasının dışında modaya uygun dizayn edilmiş eşsiz tasarımı ile alan alamayan herkesin beğenisini kazanan Tepe Home Mobilya Merlot Köşe Koltuk Takımı size ve evinize iyi gelecek 2018 model bir tasarım harikasıdır.

Add a Comment