Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evidea House Line Tv Ünitesi

[envira-gallery id=”1384″]

Oturma odalarında dekorun en göz alıcı modülü olan Tv ünitelerinden bir tanede evime ben alayım lakin ucuz tv ünitesi olsun diyorsanız Evidea mağazalarında satılmakta olan en ucuz fiyatlı tv üniteleri arasında kaliteyi ucuza alabileceğiniz Evidea House Line Tv Ünitesi fiyatına göre çok tarz bir üründür.



Keyifle televizyon izlemenizi sağlayacak ve gözünüzü yormayacak duvar ünitesi ve tv sehpasının bir araya getirilerek müşteriye tek modül olarak sunulduğu Evidea House Line Tv Ünitesi beyaz ve milas ceviz renk bütününde dizayn edilmiş bir tasarım harikasıdır. Evidea tv ünitesinde uzun beyaz ayaklara sahip , sağda ve solda 2 tane düşer kapaklı bölmesi ve ortada da 4 bölmeden oluşan açık raflı bölmesi olan tv sehpası ve yine 2 düşer kapağı ve 4 bölmeli açık raflı modülü olan duvar ünitesi bulunmaktadır.

Tamamen simetrik bir görünüme sahip , fiyatı çok ucuz olmasına rağmen kalite olarak sizi tatmin edecek ayrıca çok sayıda bölmesi sayesinde size çok sayıda depolama alanı sunacak Evidea House Line Tv Ünitesi size tavsiye edeceğimiz en ucuz tv ünitesidir.

Add a Comment