Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evkur Anamur Yemek Odası

Evkur Anamur Yemek Odası Evkur Anamur Yemek Odası

Evkur mobilya modelleri elden taksitle alışveriş yapmak isteyenlerin tercihi olurken Evkur yemek odaları görünümleri ve fiyatları ile müşterilerini memnun ederken Evkur mağazalarında satılan en iyi ve en ucuz modellerinden Evkur Anamur Yemek Odası Takımı fiyatına göre piyasadan çok daha uygun alabileceğiniz lüks bir model.



Açık meşe ve sedef krem renk seçimi ile huzur verici bir kombine yakalamış olan Evkur Anamur Yemek Odası sade bir güzelliğe sahip tavsiye edilir bir modeldir. Evkur yemek odası takımında 3 tane dikdörtgen ayna pank ile kombine edilmiş çok uzun konik ayakları , nokta kulpları ile mebran kapakları ve çekmeceleri olan ve ekstradan cam kapaklı ve açık bölmesi olan konsol , üzeri kapitone işlemeli kolsuz 4 adet sandalye ile takım yapılmış açılır kapanır yemek masası ve konsol kadar uzun olmasada uzun ayaklara sahip , içinde spot ışıkları bulunan , altında 2 çekmece üstünde 1 kapaklı bölme ve ortada cam kapaklı bölmesi olan gümüşlük bulunmaktadır.

Kredi kartsız , peşinatsız , kefilsiz elden taksitle alabileceğiniz Evkur yemek odaları arasında sade görünümü ve fark yaşatan tasarımı ile Evkur Anamur Yemek Odası size tavsiye edebileceğimiz nadide modellerden bir tanesidir.

Evkur Yemek Odası Fiyatları ;

Peşin : 5,819 ₺

Add a Comment