Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Çetmen Mobilya Masa Olabilen Orta Sehpa

Çetmen Mobilya Orta Sehpa

Çetmen mobilya mağazalarında da yer alan açıldığında masa olabilen sehpa modası yaklaşık 5 senedir falan çok yaygınca kullanılan bir orta sehpanın yanı sıra yanında birde masa niteliğinde olduğundan özellikle küçük evlerde tercih edilen ucuz fiyatlı sehpa modellerindendir.



Masa olabilen sehpa modelleri gün geçtikçe farklı renk ve modellerde karşımıza çıkmıştır lakin Çetmen Mobilya masa olabilen orta sehpa en son teknoloji ile en kullanılır hale getirildikten sonra müşteriye sunulmuştur.

Çetmen mobilya orta sehpa beyaz renkte dizayn edilmiş olup ayaklarıda dahil olmak üzere tamamı 18mm suntadan yapılmış , masa olabilen orta sehpaların ortak özelliği olan katlanır çift katmanlı üst tabla , çift açılır mekanizmaları , kapamalı ayak yapısı ile tercih edilebilir ayrıca masa olabilen sehpa fiyatları normal düz sehpalardan çokta fazla olmadığından tavsiye edilebilir.

İster çift taraflı sehpa , istersenizde yemek masası olarak kullanabileceğiniz , kalite olarak tartışılmaz ve görünüm olarak evinize yakışacak Çetmen Mobilya Masa Olabilen Orta Sehpa fiyatına göre üst düzey bir ürün olduğundan size tavsiyemizdir.

Add a Comment