Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evidea House Line Mutfak Masa Sandalye Takımı

Evidea House Line Mutfak Masa Sandalye Takımı

Mutfak masaları ve sandalyeleri ile büyük bir müşteri ağı kuran Evidea Mobilya mağazalarında daha güzel bir mutfak ve daha lezzetli yemekler sloganı ile tasarladığı mutfak masası takımlarından görünüşü ve kalitesi ile gören herkesin beğenisini toplayan Evidea House Line Mutfak Masa Sandalye Takımı fiyat olarak çok cazip olduğundan kesinlikle fiyatına göre değerlendirilmeyecek bir üründür.



Her mutfağa yakışacak masa modelleri yada sandalye modelleri farklıdır lakin Evidea mağazalarında yer alan ve modern görünümü ile dikkat çeken Evidea House Line Mutfak Masa Sandalye Takımı her mutfağa yakışır bir üründür. Evidea mutfak masası takımında içerik olarak beyaz renkte köşeleri ovalleştirilmiş üst tablayı tutan ince ahşap ayakları ile sade bir mutfak masası ve masa ile aynı ayak yapısına sahip lakin ortalarında sağlamlık ve dekor için kullanılmış köprüleri olan , beyaz deri kaplama oturma ve sırt bölgeleri ile kolsuz 4 adet sandalye bulunmaktadır.

Sade görüntüsü ile gözünüzü yormayacak , çok kullanışlı olacak lakin çok pahalı olmayacak tarzda arayış içinde olanlar için üretilmiş Evidea House Line Mutfak Masa Sandalye Takımı %15 indirimli fiyatları ile sizleri beklemekte.

Add a Comment