Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımı

Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımı

Kilim mobilyadan mutfakların havasını pozitif olarak etkileyecek Kilim 2018 Mutfak Masaları ile artık mutfağınıza girdiğinizde içiniz açılacak ve mutluluk hormonlarınız harekete geçecektir eğer ki sizde bu pozitif etkiden hayatınıza dahil etmek istiyorsanız Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımını cazip fiyat teklifleri ile alarak kendinize bir iyilik yapabilirsiniz.



Modern görüntüsünün yanı sıra hardala dönük sarı ve beyaz renk bütünü ile fevkalade bir uyum yakalamış olan Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımı bütün mutfak dolapları veya mutfak gereçleri ile birebir uyum sağlayabilecek olup çok büyük olmadığından istediğiniz yere koymanız mümkün olacaktır.

Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımı

Kilim Mobilya Mutfak Masa Sandalye Takımında konik şeklinde ahşap beyaz ayakları ve mermer desenli oval kesim üst tablası olan mutfak masası ve sarı renkte arka ve beyaz renkte oturma alanı olan ince lakin sağlam ayakları bulunan 4 adet kolsuz sandalye bulunmaktadır. Kilim Mobilya Sandalyeler en az mutfak masaları kadar kaliteli olmakla birlikte görünüm ve kullanım olarak sizi tatmin edecek mükemmel tasarımlara sahiptir.

Kilim Mobilya 2018 Yemek Masalarında çok farklı tasarımlara imza atmış olup 2018 yılına kadar çok üstüne düşmemiş olsa da bu sene tasarladığı çok sayıda mutfak masası ile siz değerli müşterilerinin karşısına çıkmış ve Kilim Mobilya Belita Mutfak Masa Sandalye Takımı gibi çok beğenilen modelleri olmuştur eğer ki sizde bu tarzda bir mutfak masası seti almak düşüncesindeyseniz en yakınınızdaki Kilim Mobilya mağazasına giderek 1.928 Lira karşılığında bu modeli alabilirsiniz.

Add a Comment