Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Yataş Dafne Baza Başlık Seti

Yataş Baza Başlık Seti Fiyatı

Yataş Baza Modelleri herkesin bildiği gibi bütün Türkiye’nin En İyi Baza Tavsiyesi olarak birbirine önerdiği , kalitesini ispatlamış ve her geçen gün üzerine koymaya devam eden Avrupa tarzı ürünler olup en güzel örneği olan Yataş Dafne Baza Başlık Seti modern görünümü ile çok tercih edilen nadir modellerden bir tanesidir.



Yataş Baza Fiyatları biraz pahalı olsa da piyasanın en iyisi olduklarını düşünürsek bu çokta büyük bir fark değil sonuçta ucuz etin yahnisi misali çöpe atacak paramız yok. Yataş Baza Başlık Takımları düğmelerle simetrik desenlerin verildiği deri kaplı ve geniş süngere sahip Yataş Başlık ile kombine edilmiş yuvarlak ahşap ayakları bulunan , tamamı deri kaplama , yeni nesil makasları ile kolayca açılıp kapanabilen , büyük depo alanı olan Yataş Baza bulunmakta. Yataş Çift Kişilik Bazalar 150*200 ölçülerinde olup aynı modellerin Yataş Tek Kişilik Bazaları da vardır ve bunların ölçüleride 90*190 olarak satılmaktadır.

Yataş Baza Başlık Setleri alıcının en konforlu ve dinlendirici şekilde nasıl yatabileceği düşünülerek tasarlanır ve uzun süreli testlerden sonra satışa sunulur eğer ki baza almayı düşünüyorsanız size tavsiyemiz Yataş Dafne Baza Başlık Seti olacaktır.

Add a Comment