Modalife Mobilya Rattan Camlı Mutfak Masası Seti

Modalife Mobilya Mutfak Masası Modellerinde 2018 modası olan ve 2019 yılında da esintileri devam edecek gibi görünen rattan mutfak masası modasının en iyi örneklerinden bir tanesi olan Modalife Mobilya Rattan Camlı Mutfak Masası çizilmez , kırılmaz tam bir yemek masası çeşitidir.

Modalife Mobilya Mutfak Masaları krem , beyaz ve kahve gibi farklı renk tonlarında üretilmiş olup ne çok büyük olup mutfağınızı daraltacak ne de küçük olup işinize yaramayacak bir ürün değildir ayrıca kare şeklinde olduğundan rahat bir şekilde sığabileceksiniz. Modalife Masa Sandalye Takımında üzerinde kalın bir cam olan tamamı hasır benzetmesi rattan kaplama olan Modalife Yemek Masası ve aynı malzemeden yapılmış 4 tane Modalife Sandalye bulunmaktadır.

Modalife Mobilya Mutfak Masası Fiyatları her bütçeye uygun modelleri bünyesinde barındıran nadir markalardan bir tanesi olup eğer ki bütçeniz 700 lira civarıysa Modalife Mobilya Rattan Camlı Mutfak Masası size tavsiye edebileceğimiz en güzel üründür.