Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

İkea Çekmeceli Karyola Baza

İkea Çekmeceli Karyola Baza

İkea Karyola Baza modelleri ile çok farklı bir sisteme öncülük ederek bazalarda bulunan depolama alanlarının sadece yatağın altında kullanımı zor olanlar değil bunun çekmeceli olarakta çok rahat bir şekilde yapılabileceğini ispatu olarak tasarladığı İkea Çekmeceli Karyola Baza ilerideki yıllarda mobilya modasına yön verecek bir tasarım harikasıdır.



Siyah ve beyaz renk seçenekleri ile üretilmiş olan İkea Karyola çift kişilik vr tek kişilik olarak 2 farklı boyda müşteriye sunulmakta olup birbirinden tek farkı İkea Çift Kişilik Karyolanın genişliği biraz daha fazladır.

İkea Baza seti içeriğinde üzerinde hiç bir şey olmayan sade suntada yapılmış başlık ile bütünleşmiş , 2 tarafında da ikişer tane büyük tekerlekli çekmecesi bulunan İkea Karyola bulunmaktadır.

İkea Karyola Fiyatları klasik modellerde gayey uygun olup her zaman tercih edilen ürünler olmuştur lakin İkea Baza Fiyatları tekerlekli çok sayıda çekmece , farklı tasarım ve kullanışlı yapısı itibariyle 979 liralık fiyatı ile biraz pahalı olsa da İkea Çekmeceli Karyola Baza size tavsiye edebileceğimiz çok fonksiyonlu bir üründür.

Add a Comment