Newjoy Mobilya NewLand Genç Odası

Newjoy Mobilya Genç Odası modellerinde her zaman farklı olmayı savunan , şuanda ve geçmişte ürettiği modeller ile bunu sadece lafta bırakmayıp icraatada döken saygın firmalardan bir tanesi olup Newjoy 2018 genç odaları arasında yer alan Newjoy Mobilya NewLand Genç Odası gibi daha önce hiç bir yerde görmediğiniz tasarımlar bunun en güzel örneklerindendir.

Hardal rengi , açık meşe ve mat beyaz renk bütünlüğünde tasarlanmış olan Newjoy Genç Odası geometrik bir yapıya sahip olup simetriye aykırı olmasına rağmen göze hoş gelen bir dizayna sahip olup içeriğinde bir hardal renk üçgen döşeme ve bir açık meşe suntanın birbirine sağlanmasından oluşan başlık ile kombine edilmiş beyaz renk iskelete ve uzun konik ayaklara sahip Newjoy Mobilya tek kişilik karyola , bir kitaplık bölmesi ve bir duvar rafı ile bütünleşmiş yan tarafında alt alta 3 tane çekmecesi olan bilgisayar masası olarakta kullanılabilecek Newjoy Mobilya Çalışma Masası , ikisi hardal biri meşe olmak üzere yay şeklinde 3 kapaklı Newjoy gardırop , 5 çekmeceli şifonyer ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

Newjoy Mobilya Genç Odası Fiyatları geniş ürün konseptlerine , kaliteli ve farklı tasarımlarına rağmen bir çok firmadan daha uygun olup eğer ki fiyatla ilgisi sıkıntı yaşamayacağınızı düşünüyorsanız Newjoy Mobilya NewLand Genç Odası hiç bir kız yada erkeğin burun kıvıramayacağı bir takımdır.