Kids & Teens Mobilya Spiderman Çocuk Odası

Kids & Teens Mobilya Spiderman Çocuk Odası Kids & Teens Mobilya Spiderman Çocuk Odası

Kids & Teens Mobilya Çocuk Odası Modelleri ile her zaman ebeveynler kadar çocuklarında dikkatini çekmiştir çünkü başka bir yerde bulamayacağınız örümcek adam , spiderman gibi lisans hakkı gerektiren çocuk odalarının bulunduğu kaliteli bir marka olup en son satışa sunduğu Kids & Teens Mobilya Spiderman Çocuk Odası gerek tasarımı gerekse kullanışlılığı ile özellikle örümcek adam hayranı olan çocukların beğendiği bir modeldir.

Kids & Teens Mobilya Örümcek Adam Çocuk Odası çocuğunuzun kendini spiderman gibi hissetmesi için her detayın düşünüldüğü , kaliteden ödün verilmeden ayrıca kanserojen madde içermeyen malzemelerle mükemmel bir konsept yapılmış eşsiz derecede bir modeldir.

KidsandTeens Çocuk Odasında örümcek adam kıyafeti şeklinde dizayn edilmiş mavi ve kırmızı renklerin ağır bastığı uzun ayak yapısına sahip tek kişilik karyola , üzerinde spiderman çıkartmaları olan 3 kapaklı gardırop , yine üzerinde örümcek adam çıkartmaları olan 4 çekmeceli şifonyer , bilgisayar masası şeklinde tasarlanmış gayet kullanışlı olup üzerinde birde duvar rafı bulunan çalışma masası ve tek çekmeceli komodin bulunmaktadır.

KidsandTeens Çocuk Odası Fiyatları lisanslı ürünler olmasının yanı sıra kaliteli ve son teknoloji modeller olduğundan biraz maliyetlidir lakin fiyatının her kuruşunu hak etmektedir.

Kids & Teens Mobilya Spiderman Çocuk Odası Fiyatı : 6.700 liradır.