Aytaş Home Space Yemek Odası Takımı

Aytaş Home Yemek Odası Takımı

Aytaş Home 2019 yemek odaları ile bir çok firmaya ve markaya göre hem oldukça lüks hem de kullanışlı modellerden oluşmakta ayrıca Aytaş Home Yemek Odası Takımları Fiyatları aynı kalitede olan bir çok ürüne göre oldukça cazip rakamlardan oluşmakta bu sebeple alacaklar için Aytaş Home Space Yemek Odası Takımı sizin için çok doğru bir tercih olacaktır.

Tamamı ceviz renkte üretilmiş olan sadece bir kaç parçasında gri renk tercih edilmiş Aytaş Home Yemek Odası Takımında uzun ahşap ayaklı , girdap şeklinde 4 kapaklı olan ve üst kısmında küçük çekmeceleri bulunan konsol ve ahşap ayaklı chester tarzında oturma kısmı olan kolsuz 4 adet sandalye ile kombine yapılmış ortadan açılır kapanır özelliği olan , kenarları oval yapılmış , yan kısmında küçük bir kaşıklığı olan yemek masası bulunmaktadır.

Aytaş Home Yemek Odası Fiyatları sizin içinde uygunsa eğer başka yerlerde aynı ürünlere olması gerekenden fazla para vermeyin Aytaş Home Space Yemek Odası Takımı size tavsiye edeceğimiz modern bir tasarımdır.