Aksu Çarşı Siri Yemek Odası Takımı

Aksu Çarşı Yemek Odası Takımı

Aksu Çarşı Taksitle Yemek Odası Takımı almak için en doğru adresler arasında senetle elden taksit seçeneğinin bulunduğu  Türkiye çapında çok sayıda mağazası bulunan uzun yıllardır Aksu Çarşı Yemek Odası Takımları Fiyatları ile müşterilerin beğenisini kazanmış markalardan biri konumunda olup Siri adı verilmiş bu takım son derece modern bir tasarıma sahiptir.

Aksu Çarşı Yemek Odası Kampanyası kapsamında 7.527 liraya satılmakta olan , tamamı beyaz renkte olup sadece bir kaç desende ceviz renk kullanılan , içeriğinde uzun ahşap ayaklı , cam kapaklı cam raflı olan 2 tane gümüşlük , lüks görünümlü bir tarza sahip ceviz renkte ahşap ayakları bulunan 8 kişilik yemek masa sandalye takımı ve büyük boy led aydınlatmaları bulunan ayna pano ile kombine edilmiş uzun ahşap ayaklı olup 4 kapaklı bölmesi bulunan konsol bulunmaktadır.

Aksu Çarşı Yemek Odası Fiyatları sizin için çok gelmediyse eğer ve elden taksitle ödeme seçeneği size bir cazip geldiyse ister takım olarak isterseniz de tekil olarak satın alabileceğiniz üst düzey bir ürün olan Aksu Çarşı Siri Yemek Odası Takımı size tavsiyemizdir.