Tepe Home Mobilya Astoria Baza Başlık Seti

Tepe Home Mobilya Baza Başlık Seti

Tepe Home Mobilya Baza Başlık Setleri konusunda hem olabildiğince kullanışlı hem de olabildiğince görseli düzgün ürünler çıkaran kaliteli bir marka konumunda olup Tepe Home Mobilya Çift Kişilik Baza Modelleri arasında yer alan Astoria isimli bu takım şuan için mağazanın en çok beğenilen ve en çok satın alınan ürünü olma özelliğini taşımaktadır.

İster yatak odası ile birlikte takım halinde alabileceğiniz isterseniz de Tepe Home Mobilya Baza Fiyatların da ki indirimlerle tekil olarak satın alabileceğiniz , tamamı bej renginde dizayn edilmiş olan , üzerinde düğmeler ve dikiş izleri ile desen yapılmış büyük boy başlık ile kombine edilmiş , yerden yüksek dekoratif görünümlü ayak yapısına sahip , kolaylıkla açılıp kapanma özelliğinin yanı sıra geniş bir depolama alanı bulunan , ayak çarpmalarında yaralanmaları önlemek amacı ile her yeri süngerle kaplanmış Astoria tercih edilir bir üründür.

Tepe Home Mobilya 2019 Baza Başlık Takımları arasında yer alan bu ürünü ister tek kişilik ister çift kişilik olarak alabilirsiniz , yatak hariç bir şekilde 3.203 liraya satılan bu ürün en iyi baza tavsiyesi olarak sizlere sunduğumuz bir üründür.