Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Evgör Mobilya Sigma Yatak Odası Takımı

Evgör Mobilya Yatak Odası Modelleri konusunda eğer hiç bir yerde bulamayacağınız hem gösterişli hem kullanışlı hem de kaliteli ürünler arıyorsanız sizin için doğru adresler arasında yer almakta olup bu duruma ek olarak sunulan Evgör Mobilya Yatak Odası Takımı Fiyatları yeni sezon indirimleri müşterileri burada kalmaya ikna etmektedir.

Evgör Mobilya Yatak Odası Takımı Fiyatları
Evgör Mobilya Sigma Yatak Odası Takımı

Sigma adı ile satışa sunulan , çok gösterişli bir tarza sahip olduğundan klasik Evgör Mobilya 2020 yatak odalarından biraz pahalı olan lakin %30 indirim ile 35.100 lira yerine 24.570 liraya satılan bu ürünün en büyük özelliği her yerinde devasa aynaların yer almasıdır.

Evgör Mobilya Yeni Sezon Yatak Odası Takımları 2020 koleksiyonu içinde yer alan Sigma içerik olarak 2 sürgülü 2 kapaklı bölmesi bulunan bütün kapakları aynalı olan gardırop , büyük boy başlığı bulunan kenarları puflu kplay açılır kapanır çift kişilik karyola , aynalı arka panosu bulunan 2 çekmeceli 2 tane komodin ve makyaj masasına benzetilmiş şifonyer yer almaktadır.

Lüks bir uyuma alanım olsun gören herkesin hayret dolu bakışları olsun istiyorsanız Sigma isimli Evgör Yatak Odası model olarak sizin için doğru takımdır.

Add a Comment