İkea Aynalı Makyaj Masası

İkea Makyaj Masası Modelleri konusunda sizlere hem çok kaliteli ürünler sunan hem de her nesli simgeleyen tasarımlar ile gönlünüzde taht kuran ürünler sunmaktadır bu kapsamda eğer bu tarz bir ihtiyacınız varsa Hemnes ismi ile satılmakta olan bu ürün İkea Makyaj Masası Fiyatları 2021 kampanyası ile sadece 1.599 liraya mağazalarda ve internet sitesinde sizleri bekliyor.

İkea Makyaj Masası Modelleri Fiyatları
İkea Aynalı Makyaj Masası

Tamamen beyaz renkte üretilmiş olan Hemnes isimli bu model yatak odanıza bir güneş gibi doğacak kullanışlı bir üründür. Tasarım olarak uzun ahşap ayaklar üzerinde duran , isteğe göre ayarlanabilir elips şeklinde aynası bulunan , sağında ve solunda küçük 2 tane çekmeceye sahip olan ayrıca isteğe bağlı yanında sandalye de alabileceğiniz bir modeldir.

İkea Aynalı Makyaj Masası model olarak ta fiyat olarak ta türünün en iyilerinden bir tanesidir bu sebeple eğer bu tarz bir ürün almak isterseniz İkea Hemnes sizin için en doğru ürünlerin başında gelmektedir.