Mobilya ModelleriMobilya Modellerimizi Yorumlarınızla Süsleyin Lütfen

Bellona Mobilya Mariana Makyaj Masası

Bellona Mobilya Makyaj Masası Modelleri 2021 kataloğunda da kendine yer bulmuş ürün grupları arasında en özel mobilyalardır bu kapsamda eğer bu tarz bir ürün almak niyetindeyseniz kesinlikle Mariana ismini verdikleri bu kalitesi ve görünüm ile ön plana çıkan ürünü görmelisiniz hem şuan mağazalarda uygulanmakta olan çok uygun sayılabilecek Bellona Mobilya Makyaj Masası Fiyatları 2021 kampanyası devam ederken cebiniz rahat etsin.

Bellona Mobilya Makyaj Masası Modelleri
Bellona Mobilya Mariana Makyaj Masası

Tamamı kırık beyaz ile ekru arasında güzel bir renkte tasarlanmış olan , yanında hem görünüm olarak göze hitap eden hem de rahat bir oturuşa sahip olan makyaj taburesi ile satılan , sağında ve solunda kapaklı bölmeleri orta kısmında içinde takı bölmesi olan çekmecesi bulunan ayrıca Bellona Mobilya Makyaj Masaları 2021 koleksiyonunda en çok satın alınan ayna pano ile kombine edilmiş bir üründür.

Eğer bu üründen almak isterseniz Bellona Mobilya Makyaj Masası Kampanyası ile indirimli olarak satılan Mariana ‘ ya 3.109 liraya sahip olabilirsiniz. Bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Add a Comment